Graslandverbetering


Graslandverbetering fendt 824 kilverbak loonbedrijf en grondverzet van der meulen bv siegerswoude

 

Greppelfrees
Het afwateren van het perceel bevorderen door het trekken van een greppel is met dit machine een koud kunstje.

 

Frees
De frees hebben we beschikbaar om de bestaande graszode te verwijderen. Zelfs de kleinste percelen opnieuw zaaiklaar leggen is met deze toepassing geen enkel probleem. Het inzetten van de frees voorkomt het ontstaan van lastige oneffenheden in het perceel.

 

Walkantfrees
Om de lastig te bewerken perceelsafscheiding te verwijderen, is de inzet van onze Bos walkantfrees een ideale uitkomst. Zeker om efficiënt het gehele oppervlakte te kunnen telen.

Graslandverbetering wallen frezen Fendt 824 bos wallenfrees loonbedrijf en grondverzet van der meulen bv siegerswoude Graslandverbetering ploegen New Holland TM 190 Kverneland wentelploeg loonbedrijf en grondverzet van der meulen bv siegerswoude

Ploegen
Voor een ideaal zaaibed ploegen we met een Kverneland 4-schaar wentelploeg.

 

Egaliseren
Voor een perfecte afwatering van uw percelen en oneffenheden van een perceel te herstellen kunnen wij u van dienst zijn met ons egaliseer (cilverbak). Hiermee is het mogelijk om op precieze afschot van een perceel klaar te leggen zoals de klant wenst.

 

Graszaaien
Door de verschillende toepassingen hebben we de keuze tussen verschillende zaaimachines.

  1. Inzaaien van grasland: Precisie zaaien met een Amazone zaaimachine incl. rothorkopeg voor een optimaal zaaibeeld.
  2. Doorzaaien van grasland: Een Vredo 3-meterse met zaaischijven is uitermate toepasbaar voor het optimaliseren van de bestaande graszode.