Agrarisch


Agrarische werkzaamheden Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf van der Meulen BV Siegerswoude

Als veehouder of landbouwer richt u zich natuurlijk bij voorkeur op de zaken waarin u goed bent. Uw specifieke kennis en kunde past u toe in uw bedrijf waar die het best tot z´n recht komt. Andere zaken kunt u beter uitbesteden.

Op het gebied van agrarisch loonwerk bijvoorbeeld is Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Van der Meulen B.V. daarin een zeer geschikte partner. Niet alleen vanwege de aanwezige kennis, maar vooral ook door onze gemotiveerde en ervaren chauffeurs en de moderne machines, kunnen diensten voor u efficiënt worden uitgevoerd. Loonwerk is niet meer simpelweg het op pad sturen van een man met een machine. Wij geven u graag een deskundig advies en voorlichting over de juiste grondbewerking, bemesting, zaaibedbereiding, gewaskeuze en gewasverzorging. Ook leveren wij zaden, meststoffen, bestrijdingsmiddelen en andere hulpstoffen, welke u ook maar nodig heeft.

Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Van der Meulen B.V. heeft een uitgebreid en modern machinepark. Wij hechten veel waarde aan het onderhoud daarvan. Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats, en zo nodig worden in de eigen werkplaats machines aangepast. En ook uw machines en tractoren kunnen bij ons worden gebracht voor onderhoud en/of eventuele reparaties. Ook hiervoor staat ons deskundig personeel voor u klaar.